Onze producten

Luchtdichting, waterdichting, bescherming of reiniging? Ontdek hier onze oplossingen.

Wenst u de professionele plaatsing van onze producten op uw project, onze zusterfirma Hevadex Applications staat voor u klaar!

Wenst u producten aan te kopen, zoek uw lokale verdeler of bestel direct via de bouwdepot webshop.

Luchtdichte coating
Flexibel membraan voor de permanente luchtdichting van alle gebouwaansluitingen, aangebracht als coating: het eerste type is een vloeibare versie die wordt aangebracht met airless verfspuitapparatuur, en het tweede type is een vezelversterkte versie die wordt aangebracht met verfborstel.
Spuitfolie
Gamma tijdelijke beschermfolies, aangebracht als coating met verfborstel, verfrol of airless verfspuitapparatuur. Voor de bescherming tijdens de bouwfase van glasramen, profielen, betonoppervlakken en sanitair. Ook voor industriële toepassingen. Eenvoudig te verwijderen als een plastic folie.
Coating voor waterdichting funderingen
Coating die na aanbrengen uitdroogt tot een flexibel membraan voor de waterdichting onder tegels voor terrassen, funderingen,...
Wachtgevelcoating
Regenvaste beschermcoating voor wachtmuren. Kan ook rechtstreeks aangebracht op isolatieplaten.
Inkapselen en verwijderen asbest
COATINGS voor gebruik bij ASBESTVERWIJDERING en -INKAPSELING
Waterdichte coating voor sanitair
Technologische coating die uitdroogt tot een hoogelastisch membraan met uitzonderlijke scheuroverbruggende eigenschappen voor de waterdichting onder tegels in natte ruimtes zoals badkamers en douches.
Reinigingsproduct voor uitbloeiingen en cementsluier
Kant- en klare vloeistof om uitbloeiingen en cementsluier op metselwerken en beton te verwijderen.
Reinigingsproduct voor glasaanslagen
Kant- en klare vloeistof om glasaanslagen zoals uitlogingen, salpeter, kalkaanslag, zuignapsporen en siliconeresten te verwijderen van het glasoppervlak.